Hyppää pääsisältöön
Monta työtä, monta osaajaa

English

Raskaushieronta

Hierontaa raskausaikana ja synnytyksen jälkeen

Turvottaako?

Vaivaako liitos- tai selkäkivut?

Stressaako vauva-arki ?

Jännittääkö tuleva synnytys?

Tarjoamme raskausajan hierontaa ja synnytyksen jälkeistä hierontaa.

Hinnasto:

Raskausajan hieronta 68 €/ 75 min
Synnytyksen jälkeinen hieronta 68 €/ 75 min

Vastaanotto sijaitsee Huutjärvellä Pyhtäällä. Hieronnat sopimuksen mukaan myös kotiin.

Kysy lisää ja varaa aika:

Kätilö Anu Nurminen, p. 0407404570, etunimi.sukunimi@teamkukouri.fi

Raskausajan hieronta 

Raskausajan hieronta on tehokas erikoishieronta raskausajan erityyppisiin kipuihin ja ongelmiin. Hieronnassa käytetään hyödyksi vyöhyketerapiaa. Hieronta on rentouttavaa ja hellävaraista, mutta silti tehokasta ja turvallista sekä odottavalle äidille että vauvalle. Lempeiden hierontaotteiden sekä vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden avulla helpotetaan erilaisia raskausajan tuomia jännityksiä, kiputiloja sekä aineenvaihdunnan häiriöitä.

Hieronnan hyödyt:

  • Verenkierto paranee
  • Turvotus vähenee
  • Lihas- ja liitoskivut helpottavat
  • Rentouttaa
  • Loppuraskaudessa auttaa kehoa valmistautumaan synnytykseen
  • Synnytyksen käynnistäminen viikon 38 jälkeen

Hieronta toteutetaan mukavalla hierontapöydällä sinun toiveesi mukaisesti. Alkuraskaudessa voi vielä tuntua hyvältä olla vatsallaan hieronnan aikana, mutta raskauden edetessä hieronta tehdään kyljellään tai puoli-istuvassa asennossa. Pehmeillä tyynyillä saadaan kehoa tuettua jotta asento olisi mahdollisimman rento ja hyvä. Hieronta tehdään pikkuhousut jalassa. Hoitohuone on lämmin ja peittoja käytetään siten että vain hierottava osa kehosta on esillä, joten hoidon aikana ei tarvitse palella.

Kun sinä voit hyvin, voi vauvakin paremmin <3

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Synnytyksen jälkeen koko keho kaipaa lepoa ja huolenpitoa. Olo on monesti väsynyt ja erilaisia jumituksia saattaa esiintyä. Hartiat ja selkä kipeytyvät helposti imetyksestä tai vauvan kantamisesta. Myös alaselkä voi olla jumissa kehon muuttuneen painopisteen vuoksi.

Synnytyksen jälkeinen hieronta palauttaa kehoa tehokkaasti synnytyksestä ja sen voi aloittaa heti synnytyksen jälkeen kun sinusta tuntuu siltä. Hieronta voidaan tehdä myöskin keisarinleikkauksen jälkeen.

Hieronnassa käytetään vyöhyketerapiaa apuna. Jos vatsallaan makuu ei tunnu hyvältä, voidaan hieronta tehdä kylkiasennossa. Koko vartalo hierotaan luonnon öljyllä sinun mieltymyksesi mukaan joko tuoksuttomalla öljyllä tai ihanilla eteerisillä öljyillä. Erityisesti hierotaan ne kohdat jotka eniten kaipaavat mielestäsi hierontaa.

Hemmottelua sinulle!

Voit ottaa vauvasi mukaan hierontaan!