Hyppää pääsisältöön
Monta työtä, monta osaajaa

English

Ayurveda-hieronta

Ayurveda-hieronta

Sana Ayurveda tulee Intiasta ja tarkoittaa elämäntiedettä. Ayurveda on yli 5000 vuotta vanha terveydenhoitojärjestelmä ja siihen kuuluu ruokavalio, yrtit, jooga ja kehon hoitaminen hieronnoin.

Ayurveda-hieronnat ovat lempeitä, rentouttavia ja kehon elintoimintoja vilkastuttavia. Hieronnat poistavat stressiä, parantavat unenlaatua ja auttavat päänsäryssä. Hieronnan vaikutuksesta verenkierto vilkastuu ja aineenvaihdunta tehostuu. Hoidot ovat ihania myös hemmotteluun!

Hieron Huutjärvellä Pyhtäällä. Hieron myös sopimuksen mukaan kotonasi tai työpaikallasi.

Hinnasto:

Pää- kasvohieronta 55 € ( sis.alv) Kesto 60 min
Kokovartalohieronta 75 € (sis.alv) Kesto 90 min
 

Kysy lisää ja varaa aika:

Anu Nurminen, p. 0407404570, etunimi.sukunimi@teamkukouri.fi (hoidon aikana puhelin on äänettömällä, soitan takaisin sinulle)

Pää-kasvohieronta

Hieronta aloitetaan istuen ja aluksi hierotaan kasvoja, päätä, käsiä ja jalkoja. Tämän jälkeen hieronta jatkuu hoitopöydällä selinmakuulla. Hieronnan aikana hierotaan myös korvat, joten korvakorut on hyvä poistaa. Kehon marma- eli energiapisteitä hierotaan kasvojen alueelta. Hieronnassa käytetään ihanaa Frantsilan yrttiöljyä. Myös hiukset öljyyntyvät hieronnan aikana.

Hoito rentouttaa tehokkaasti ja on hyvä apu stressin lievittämiseen. Pää-kasvohieronta on hyvä vaihtoehto perinteiselle kasvohoidolle. Sopii hyvin hemmotteluun!

Kokovartalohieronta

Hieronta alkaa tuolilla istuen jossa hierotaan päätä, kasvoja, käsiä ja jalkoja. Hieronta jatkuu hoitopöydällä selän hieronnalla ja sitten vatsan hieronnalla. Keholle levitetään lämmintä Frantsilan öljyä ja koko keho päästä varpaisiin hierotaan. Hoidossa ollaan alushoususillaan. Korut on hyvä poistaa hieronnan ajaksi. Hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hieronnan vaikutuksesta nesteet lähtevät kiertämään ja kuona- aineiden poistuminen kehosta voimistuu.

Hoidon jälkeen on hyvä rauhoittaa loppupäivä. Varaa 2 tuntia aikaa hierontaan.