Hyppää pääsisältöön
Monta työtä, monta osaajaa

Anu Nurminen

Kätilö sydämeltään

Olen kätilö- sairaanhoitaja Pyhtäältä. Olen toiminut kätilöna vuodesta 2001 lähtien nauttien työstäni vastasynnyttäneiden perheiden ja vauvojen parissa. Vastasyntyneiden teholla ja valvonnassa Helsingissä vierähti kuusi vuotta ja sen jälkeen Kotkassa Kymenlaakson keskussairaalassa työskentelin 9 vuotta  lapsivuodeosastolla, keskolassa ja naistentautien poliklinikalla. Sairastuin huonon sisäilman vuoksi työpaikallani ja jouduin jättämään työni sairaalassa. Sisäinen palo ja rakkaus hoitotyöhön jäi kuitenkin kytemään ja hain lisäkoulutusta Elonaskeleen kursseilta jotta saisin jatkaa työtäni omalla tavallani.  Ensin hakeuduin vyöhyketerapeuttisen raskaushieronnan kurssille, siitä innostuneena kävin heti perään vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan kurssin ja viimeisemmäksi vyöhyketerapian alkeet.

Minulla on kolme lasta ja kaikki he ovat vauvoina kärsineet koliikista. Kahdelle nuoremmalle olen saanut vatsavaivoihin apua vyöhyketerapiasta ja juuri siksi haluan itsekin tehdä tätä tärkeää työtä  ja auttaa vauvaperheitä voimaan hyvin.

Tällä hetkellä palveluihini kuuluu vyöhyketerapeuttiset hieronnat: vauvalle, odottavalle äidille ja kaikille sopiva vyöhyketerapeuttinen hieronta. Lisäksi ayurvedinen pää- ja kasvohieronta ja kokovartalohieronta.

Vastaanottoni sijaitsee Huutjärvellä, Pyhtäällä. Tarjoan palveluita myös kotiin: hieronnat sopimuksen mukaan, vauvanhoitopalvelu, vauvanhoidon opastus, vauvahierontakurssit.

 

Kysy lisää palveluista! Räätälöidään sinun tarpeittesi mukainen kokonaisuus!

Soita!

p. 0407404570, etunimi.sukunimi@teamkukouri.fi

Lue lisää hieronnoista ja lastenhoitopalveluistamme.