Hyppää pääsisältöön
Monta työtä, monta osaajaa

English

Yritys

Team Kukouri Osk on kotkalainen monialaosuuskunta. Se on perustettu vuoden 2017 alussa. Yritys on saanut nimensä Kotkan edustalla olevan merilinnoituksen mukaan. Kukouri symboloi vahvuutta, yhteenkuuluvuutta ja toisten tukemista, jollaisena haluamme tulla tunnetuksi.

Osuuskunnassa on kymmenisen eri alojen osaajaa. Osuuskunnan tarkoitus on tarjota työtä jäsenilleen ja mahdollistaa tasa-arvoinen yhdessä toimiminen. Osatyökykyisten työllistäminen on yksi tärkeä tavoitteemme.

Tarjoamme laadukkaita palveluja sekä kotitalouksille että yrityksille ja muille yhteisöille yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Haluatko jäseneksi?

Etsimme uusia aktiivisia jäseniä. Jos sinulla on jokin palvelu, jota haluaisit tarjota, mutta et ole valmis perustamaan omaa yritystä, osuuskunta voi olla sinua varten. Työtä tekevät jäsenemme ovat työsuhteessa osuuskuntaan, eivät yrittäjiä. Oman palvelun markkinointiin saa apua osuuskunnan muilta jäseniltä ja hoidamme muutenkin osuuskunnan yhteiset asiat yhdessä, joten toivomme että olet yhteistyökykyinen ja halukas oppimaan uutta. Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja tehdä töitä omien resurssiensa puitteissa. Olemme yhteiskunnallinen yritys, jossa arvostetaan eettisyyttä ja toisten auttamista.

Jos haluat liittyä joukkoomme, ota yhteyttä meihin, p. 040 5511 328 tai sähköpostilla info ( ät ) teamkukouri.fi