Hyppää pääsisältöön
Monta työtä, monta osaajaa

English

Kotisivut

Tarvitsetko apua nettisivuasioissa? Haluatko hyvät ja helppokäyttöiset nettisivut tai kaipaako vanha sivustosi uudistamista? Lue lisää ja ota yhteyttä, p. 040 819 8860.

Toimivat        Kauniit

Autamme sinua valitsemaan erilaisista vaihtoehdoista sinulle parhaan ratkaisun, on kyse sitten aloittavan yrityksen tai pienen yhdistyksen sivustosta tai vaikkapa blogista.

Tarvittaessa toteutamme uudet responsiiviset eli myös mobiililaitteilla sujuvasti ja nopeasti toimivat kotisivut yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Sisällönhallintajärjestelmällä nettisivut on helppo päivittää itse. Meiltä saat myös koulutuksen järjestelmän käyttöön. Järjestelmävaihtoehtoina Wordpress tai Drupal ja tarvittaessa myös Joomla. Voimme tehdä pienet sivut myös ilman sisällönhallintajärjestelmää, esim. yhden sivun, jossa on esittely yrityksestä ja yhteystiedot (hinta alkaen 200 € + alv 24%).

Halutessasi voit ostaa meiltä myös päivityspalvelun, jolloin päivitämme sivut puolestasi. Päivityspalvelu on saatavissa myös muille kuin Team Kukourin toteuttamille sivustoille, ja sisällöhallintajärjestelmä sivustolla voi olla mikä tahansa, tai puuttua vaikka kokonaan.

Autamme myös valitsemaan tarpeitasi parhaiten vastaavan webhotellipalvelun eli palvelintilan, jossa sivusto sijaitsee ja rekisteröimään domainin eli oman nettiosoitteen (jolloin saat myös sähköpostit muotoa nimi@omayritys.fi). Autamme tarvittaessa myös domainin siirrossa palveluntarjoajalta toiselle.

Pienelle yritykselle sopivan peruspaketin, joka sisältää etusivun, 1-3 muuta sivua (voit tehdä lisää itse), yhteydenottolomakkeen ja koulutuksen sivujen päivittämiseen saat hintaan 450 € + alv. 24%. SIvuston ulkoasun voit valita valmiista sivupohjista.

Jos haluat sivustollesi yksilöllisen ulkoasun, kysy tarjous.

Meiltä myös sivustojen siirrot toiselle palveluntarjoajalle alkaen 250 € + alv.

Kysy lisää: Suvi Korhonen, p. 040 819 8860, etunimi.sukunimi@teamkukouri.fi

Referenssit:

Kotkan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry.

Kohtuusliike

Popinniemen Isku ry.

Kohtuus Kymenlaaksossa

Meiltä saatavana myös käännöspalveluita, jos haluat sivustollesi eri kieliversioita.